Д-р Гергана Шаламанова - "Академия Меланом" 2023

Започна третата „Академия Меланом“

Започна третата „Академия Меланом“ – събитието, с което Българската асоциация по дермато-онкология отваря нови хоризонти за лечение на рака на кожата.

От днес до 19-ти ноември в „София Хотел Балкан“ водещи специалисти от България и чужбина ще представят клиничен опит, изследователска работа и резултати от клинични изпитвания, които отразяват огромния напредък в областта на дермато-онкологията.

„В БАДО вярваме, че единството на образователния процес на Академията, основано на солидарността между лекари, медицински работници, студенти, преподаватели и фармацевтичната индустрия създадат у нас – лекарите – и нашите пациенти увереност, че засегнатите получават най-доброто лечение и грижа. Мисията на Академията е да  представя иновациите в лечението, мултидисциплинарния подход и международния опит на изтъкнати специалисти в областта. Такова е и настоящото издание“, каза д-р Гергана Шаламанова – председател на БАДО.

 

Радваме се да посрещнем в София водещи специалисти от световните онкологични конгреси, сред които:   

✅ проф. д-р Тереза Амарал;

✅ проф. д-р Майкъл Вайхентал;

✅ проф. д-р Пьотр Рутковски;

✅ проф. д-р Лидия Кандолф;

✅ проф. д-р Мирослав Динич и други.

 

Събитието обещава интересни презентации и дискусии. Някои от тях вече стартираха. Не пропускайте лекторите в следващите два дни.