FUN in the SUN 2024 - 1

FUN in the SUN в Киноцентъра в Бояна!

Малки и големи празнуваха 1-ви юни и учеха как да се пазят от слънцето

Вълшебства, лято и игри посрещнаха децата в Киноцентъра в Бояна. Детският фестивал FUN in the SUN поведе малки и големи на вълнуващо пътешествие сред декорите на снимачната площадка, в търсене на полезна информация и факти за слънцезащитата, които им носеха многобройни подаръци и изненади. Фестивалът бе организиран от Българската асоциация по дермато-онкология (БАДО) за трета поредна година, превръщайки се в очакван празник за целите семейства.

FUN in the SUN 2024 - 2

FUN in the SUN 2024 – 2

FUN in the SUN 2024 - 5

FUN in the SUN 2024 – 5

 

За първи път FUN in the SUN 2024 бе част от вълшебен детски форум – Family Fantasy Land – още по-голямо и първо по рода си събитие с несравним мащаб и разнообразие от атракции, с които посетителите да отпразнуват Деня на детето: игри на гладиатор, каскадьорски шоута, детективско предизвикателство в стил Шерлок Холмс, танцови уъркшопи, пикник в Central Park, майсторски класове по магия, по слънцезащита, уъркшоп по калиграфия и още много.

FUN in the SUN 2024 - 3

FUN in the SUN 2024 – 3

FUN in the SUN 2024 - 4

FUN in the SUN 2024 – 4

В зоната на FUN in the SUN, с помощта дерматологични лаборатории AVENE, част от фармацевтичната компания Pierre Fabre, MSD и Bristol Myers Squibb, бяха подготвени още интересни игри за малки и пораснали деца. Те научиха как ефективно да се предпазват от вредните UV лъчи и получиха ценен помощник в тази задача – специален часовник, който променя цвета си и подсказва кога трябва да се скрият на сянка. „С негова помощ малчуганите ще знаят колко дълго могат да се наслаждават на игрите на открито, като същевременно са в безопасност“, подчерта д-р Ива Гаврилова от екипа на БАДО.

FUN in the SUN 2024 - 6

FUN in the SUN 2024 – 6

Фестивалът продължава днес до 20:00 часа и обещава много забавление, атракции и изненади за хиляди деца и родители.